Thursday, September 14, 2017

Madu Delima De Rijaas - Madu Asli + Madu Delima 500 gram boleh di pos.

RM45.00


Abah.. Tanya Mama, Mama nak madu tak?

Kah kah kah.. Salah tanyo, kena siku nanti. Hihihihi.

Haa, orang tua-tua memang suka amalkan minum madu ni. Sebaiknya satu sudu siang, satu sudu malam, 😉 campur dengan air masak pagi-pagi pun boleh.

Madu Delima #VigoryDerijaas
Harga: RM45 / 500g.

1. Cara Minum: Dua sudu madu delima pagi dan malam. Boleh diminum dengan air suam.
2. Boleh dipos di seluruh Malaysia.
3. COD: #Seremban #Nilai #Sendayan #Gadong #Labu #BandarAinsdale 


Boleh Di Hubungi Melalui Whatsapp:

Encik Apit: 012 645 9881.
Puan Intan: 012 521 5021.


Madu Delima De Rijaas.

Dihasilkan menggunakan campuran
estrak buah delima dan madu lebah asli "De Rijaas" melalui proses yang amat berhati-hati bagi menjaga kualiti estrak delima dan madu asli dari sebarang pencemaran serta kehilangan khasiat dan nutrisi semulajadi.

Madu Delima De Rijaas amat baik untuk kesihatan kerana khasiat madu lebah asli dan estrak delima yang mengandungi anti oksidan yang tinggi seperti anthocyanin dan asid ellagik, asid gallic dan flavanoids seperti quercetin yang boleh melindungi anda daripada diabetik, sakit jantung, osteoarthritis dan pelbagai jenis kanser seperti kanser payudara, prostat dan kulit.

Madu Delima De Rijaas juga mengandungi khasiat estrak delima yang memiliki kadar vitamin yang sangat tinggi seperti vitamin C untuk keperluan harian, vitamin K untuk membantu kesihatan tulang, vitamin B untuk membantu badan memproses protein , karbohidrat dan lemak. Selain dari itu estrak delima yang digunakan juga mengandungi Manganese, Fosforus, Magnasium, Kalsium, Zink dan zat Besi yang tinggi. Manakala kandungan lemak dan kolestrol dalam estrak delima adalah amat rendah.

Kesimpulannya untuk membantu menjaga kesihatan tubuh, amalkan pengambilan 2 sudu besar sehari Madu Delima De Rijaas atau boleh dibancuh bersama air suam. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Ingat madu... Pastikan De Rijaas.


=============================

Add Facebook Encik Apit atau FB chat messenger - klik sini!

Whatsapp Encik Apit - klik sini! 


Whatsapp Puan Intan - klik sini! 
 


#madudelima #maduasli #madutualang #madukelulut #lebahmadu #maduhutan #makanansunnah #purehoney #terapiinstagram #wehavehaveyo #pushdei #teammuncet #muncetglobal #intan_vigory #intanhanina #abvigory #Derijaas #negerisembilan #sayajual #sayaminumsayajual #bazaarpaknil
Add to Cart

0 comments: